onsdag 17 mars 2010

Teaterns dag - Festen!
Klubb Kristallen är värdar för Teaterns dags JUBILEUMSFEST på Kulturhuset KONG. Lördagen den 20 mars kl 20 startar festen som bjuder på livemusik, dans och happenings. 50 kr, GRATIS med Teaterns Dag-knapp.

Lite ur programmet:

Som alltid tycker vi bara det är roligt om ni besökare tar för er och passar på att vara transcendenta för kvällen - ta på er eller ät det konstigaste ni hittar, bli alter egot ni drömt om att vara. För er som absolut måste ha ett tema kan vi kalla det för, hm, Solaris kanske, eller den geologiska eran krita (ni vet, möns klint, dover, rügen osv).

Det blir väl nån form av glidande övergång från Statsteaterns pjäs klockan 19 (som är en del av Teaterns Dag), rakt in i kristallvärldens fest.

MUSIKALISKT under kvällen:

Kött på svenska
Nils Markus Karlsson (även känd från radiosporten) har översatt och sjunger sina jazzfavoriter ackompanjerad av Sven Erik Lundeqvist (Svempa spelar vidare när andra har slutat, pianovirtuos som gjort musikaliska nedslag i hela Malmö).

Uruppförande av pianokonsert i d-moll
Unni z med kompband (Pelle & Karl) och dansare.

Martin Holm, Martin Nordbeck, Filip Wangelfjord, Gustav Sörnmo, Mattias Hansson, Andreas Sjöberg.

Bunny master (Filip & Andreas)

Erik Strandh

Romskt informations- och kunskapscenter berättar och samtalar om romer - historia och kultur (håll utkik efter mer detaljerad information på vårt event på Facebook).

Erik Högström, Amelie & Nils framför ett slags tonsatt prylperformance (mer info kommer)

Teaterns dag - FESTEN!
Värdar: Klubb Kristallen
Kulturhuset Kong, Nordenskiöldsg 19
kl 20 - 02
50 kr (gratis med Teaterns dag-knapp. Visa och lämna ifrån dig knappen i entrén).

Tips! Gå och beskåda Klubb Kristallen teaterinspirerade skyltfönster som nu står färdigt inne på Caroli City - bredvid Team Sportia.

Klubb Kristallen
Teaterns dag
------------
Med stöd av Malmö stad och Folkuniversitetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar