onsdag 9 maj 2012

Vår Mattias fyller 40 och vi fixar klubb
720512 - Secret Snake Shake
Mattias Nihlén fyller 40 och det blir fest och klubb på Klaffbron!

Så här presenterar han det själv:


Den 12 maj 1972 blev av. Det har man kunnat konstatera genom kol 14-metoden tillämpad på kvällstidningar från denna dag. En stor grupp forskare vid bland annat CERN-laboratoriet i Schweiz sitter i skrivande stund i långa konferenser med ryska framtidsexperter och Galaktiska Underhållnings-Departementet (GUD) och försöker hitta ett säkert sätt att fastställa att även den 12 maj 2012 kommer att bli av.


Allt detta på grund av att en speciell klubbkväll måste genomföras på Klaffbron i Malmö, och detta på grund av att någon fyller 40 år och vill skapa en extraordinär händelse av de sista timmarna av detta dygn, samt även dra på växlarna till långt över ljusets hastighet de första timmarna av nästföljande dygn.


Ni är inbjudna att ta del av genomförandet av detta samt accelerationen framåt småtimmarna. Ni kommer att erbjudas stimulans på ett helt nytt sätt. Underhållningen är nära.
Detta erbjuds:


LIVE: THE CRÜMPS


Medlemmar från VED och Växjölegenderna Kürten gör covers på The Cramps med en frenetisk energi som bildar ett överskott som vi hoppas kunna sälja till Eon. De skapar också en glädje som inte kan köpas eller säljas för pengar. Ett av mycket få tillfällen att få uppleva detta.


DJs:


ZUCKERZEIT
Grundare av The Space Between och en av de djupaste framgrävarna av progressivt elektroniskt, analogt och kakafoniskt ursväng.
FINN OF TOMLAND
Forskare i elektronisk dansmusik som alltid placerar skåpet några decimeter framför alla andra. Han vet var skåpet ska stå.
COCILLANA
Stjärna inom svensk screwmusik och acid som levererar oförutsägbara skatter från Sargassohavets nergrävda skivsamlingar i flertalet genrer. Pratar flera utdöda språk.

SYNAPTIC LIGHTS (tm) av HIGGS BOSON CREW


Vetenskapsmän från Klubb Kristallen och Växt-DNA-Raggarna ser till att vår visuella upplevelse är maximal och i konstant organisk förändring.


Fler DJs kan tillkomma. Detta kommer att bli en speciell afton. Ni är välkomna.
Klaffbron (Nordenskiöldsgatan 19)

Lördag 12 maj klockan 23-03

70 kronor
secret snake shake


Facebook-event

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar