onsdag 17 juni 2009

Kristallen bygger forskningsstation i Folkets Park!


Kristallen har fått i uppdrag att fånga upp och förmedla de signaler i det atmosfäriska strålningsspektrat som ordinär utrustning inte kan uppfatta. Vi antar självklart utmaningen utan omsvep. 

Till vårt förfogande har vi fått en viss kulle i Folkets park, som kommer att byggas om till ett observatorium och experimentarium av ett slag som tidigare aldrig uppförts i Malmö. Ljud- ljus- och neurolingvistisk utrustning kommer att finnas på plats, och med hjälp av djupt fokuserade inbjudna tvärdisciplinära forskare leder vi väsentlig information ned från sfärerna, som under två dagar konstant registreras i den svarta låda vi placerat i katakombsystemet under Far i Hatten. 

Kristallens tält på kullen är förutom en forskningsstation en plats där man kan vila i sin egen existens, se gräset växa till tonerna av tretusen år gammal elektronisk musik, och uppleva bilder av fotoner som skjuts i slowmotion ur ett vibrerande ägg. Eller bara träffa likasinnade, lyssna på föredrag och få hjälp med att konstruera framtidens folkdräkter. Alla människor och djur är välkomna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar